Isolatie is de gemakkelijkste en goedkoopste manier om het energieverbruik van verwarmings- en koelingskosten en milieubescherming te verminderen. Hoe beter geïsoleerd huis, hoe meer energie kan worden bespaard, want het gebruik van isolatiematerialen zorgt voor een constante temperatuur binnen en laat zijn invloed niet toe op verschillende klimaatveranderingen die zich tegelijkertijd kunnen voordoen.

Tucson SPray Foam Contractor Gebouwen zijn de grootste energieverbruiker en gebruiken 40% van het totale energieverbruik meer dan nodig is voor transport (32%) en industrie (28%). Isolerende gebouwen kunnen het energieverbruik en de kosten verlagen.

Elk gebouw kan minder stroom verbruiken als het wordt geïsoleerd. Isolatiematerialen zijn eenvoudig te installeren en duurzaam voor de levensduur van het gebouw zonder onderhoud.

Het geheim van hoogwaardige isolatie van isolatiemateriaal bestaat uit het vinden van de meest geschikte voor elk type toepassing. Het kiezen van het juiste product en vooral de dikte van de isolatie moet niet alleen zorgen voor een hoge energie-efficiëntie in gebouwen, en een aangenaam binnenklimaat, een hygiënische omgeving en een hoog comfort.

Isolatie van buitenaf is welkom voor degenen die op de begane grond van een huis wonen of omdat er in dit geval geen sprake was van het verlies van enkele centimeters en algemene schoonmaak vereist is aan het einde van het werk.

Isolerende buitenmuren worden bereikt door polystyreenplaten te plateren die verkrijgbaar zijn in verschillende diktes, die bedekt zijn met gipsmortel.

Voordelen isolatie van huizen

– Vermindert verwarmingskosten door warmteverlies te voorkomen

– Uitstekende akoestische eigenschappen door geluid te absorberen – blokkeert geluid van buiten en isoleert geluid van binnenuit

– Ontvlambare producten – bieden verhoogde bescherming van gebouwen tegen brand

– Weerstand diffuus laag – permeabiliteit zorgt voor isolatie, het huis “ademt”

– Stabiliteit van vorm en volume tot temperatuurveranderingen

– Lage warmtegeleidingscoëfficiënt – thermische eigenschappen en uitstekend isolatiemateriaal

– De producten blijven gedurende de hele levensduur van het gebouw behouden

– Producten gemaakt van gerecyclede materialen

– Geen onderhoud vereist

– Makkelijk te installeren

– Verlaag de kosten van behandeling en transport door efficiënte verpakkingsfolie

Voordelen isolatie buitenmuren van uw huis ligt in energiebesparing. Ongeveer 35% van de warmte gaat verloren door de muren van een buitenruimte, dit brengt hogere verwarmingskosten met zich mee. Investeringen die een dergelijke isolatie vereisen, hoewel het een aanzienlijke tijd is die zijn vruchten zal afwerpen.

 

Waarom isolatiebehuizingen?

Isolatiebehuizing is de gemakkelijke en economische manier om het energieverbruik van verwarming en koeling en milieubescherming te verminderen. Hoe beter geïsoleerd huis, hoe meer energie kan worden bespaard, want het gebruik van isolatiematerialen zorgt voor een constante temperatuur binnen en laat zijn invloed niet toe op verschillende klimaatveranderingen die zich tegelijkertijd kunnen voordoen.

Nadelen van thermische isolatie

Nadelen met betrekking tot woningisolatie hebben betrekking op slechte werkkwaliteit en condensatie. Onvermogen om isolatiemateriaal te snijden en te plaatsen op alle plaatsen waar u de warmteoverdracht wilt verminderen, de efficiëntie van het hele werk wilt verminderen.

Met betrekking tot condensatie kan dit worden voorkomen. Wanneer hij in een geïsoleerde muur verschijnt, wordt de warmte-isolatie nat en begint de buitenverf te vervellen. Om dergelijke problemen te voorkomen, is het raadzaam om een ​​materiaal te gebruiken dat fungeert als een dampremmende laag om condensatie van water te voorkomen, waardoor de muren of het dak binnendringen